Juist je beperkingen geven je mogelijkheden èn maken je menselijk.

Werk is meer dan alleen geld verdienen. Wij ontlenen vaker onze identiteit aan werk. Een carrièrestop, -dip of het zoeken naar je toegevoegde waarde kan behoorlijk ongelukkig maken.

Hoe dieper je inzicht in wat voor jou belangrijk is en wie je bent, hoe beter je je keuzes kan maken en jouw eigen koers kunt varen.

Loopbaancoaching

Wat is het?

Tijd om te bezinnen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd dus voor loopbaancoaching.

Met loopbaancoaching krijg je een frisse blik op je talenten, kwaliteiten en ambities én op je inzetbaarheid. Door de de rode draad en patronen in je werkende leven te zien krijg je weer vrijheid in je hoofd. De vrijheid om weloverwogen nieuwe keuzes te maken.. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Vragen

  • Wat is voor mij eigenlijk zingeving? Waar doe ik het voor?
  • Wat kenmerkt mij nou echt? Wat is mijn kernkwaliteit?
  • Welke baan past bij mij? Wat vind ik belangrijk in mijn werk?
  • Hoe kan ik mezelf minder vergelijken met anderen?
  • Ik wil meer vertrouwen op mezelf om mijn dromen waar te gaan maken.
  • Ik wil handvatten bij mijn volgende stap als leidinggevende
  • Hoe krijg ik weer energie van het werk wat ik doe?
  • Hoe ga ik om met de negatieve sfeer op mijn werk?

Werkwijze

We gaan te werk volgens een vaste structuur maar elk traject is volledig persoonlijk.

Je gaat terug naar de kern: wie ben je werkelijk en wat past bij jou? Het is soms belangrijk om zogenaamde verwachtingen en plaatjes van wie je wil zijn, te kunnen loslaten. Het helpt om voor jezelf een paar grote vragen te gaan beantwoorden. Wat geeft en heeft zin voor mij? Waar vind ik echt verbinding en verdieping?

Je ontdekt jouw diepere drijfveren, verlangens en je verborgen kwaliteiten. Het wordt duidelijk wat je nodig hebt om jouw kennis, vaardigheden en passie naar buiten te brengen.

Je werkt thuis aan opdrachten die je inzicht geven in jezelf en jouw waarden. In de gesprekken doe je oefeningen die passen bij jouw situatie en doelen. Je krijgt feedback en een eerlijke spiegel.

Er is natuurlijk ook ruimte om in te gaan op je huidige werk en de struggles die je daar tegenkomt.

Een kort traject kan je helpen je zelf minder te vergelijken en meer op jezelf en je eigen route te gaan vertrouwen. Je gaat inzien, dat je niet de enige bent met deze vraagstukken en dat het delen van je verhaal juist goed is en voor verbinding zorgt.